Nouă plecare din PSD. Niculae Bădălău: Unii clachează, din diferite motive

Mihai Ciobanu / 13 feb 2019 / 18:14 Salveaza PDF Comentarii
Niculae Badalau
Niculae Badalau

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat că deputatul Andrei Alexandru a plecat din partid "la fel de uşor cum a plecat din PNL". 

"Am luat act de decizia unui coleg parlamentar mai tânăr din judeţul Giurgiu. Nu vreau să comentez gestul fostului meu coleg. Mă rezum la a spune că acesta a plecat din PSD la fel de uşor cum a plecat din PNL. Cine are urechi de auzit va auzi", a declarat pe pagina sa de Facebook senatorul Niculae Bădălău. El a adăugat că, în urmă cu doar câţiva ani, la Giurgiu, PSD era "o organizaţie şubredă", partidul avea un singur parlamentar şi doar o mână de primari. 

 

"Din păcate, nu toată lumea reuşeşte să aibă tăria de caracter""Prin muncă multă am reuşit să pun bazele unei echipe tinere, pentru care am făcut tot ce am putut pentru a le înlesni doleanţele şi pentru a-i ajuta să prindă aripi din punct de vedere politic. În timp, am reuşit ca, în Giurgiu, să avem cinci din şase parlamentari, de la PSD. Mai mult, am reuşit să promovez miniştri în posturi cheie pentru dezvoltarea României. Votul şi încrederea acordată de către cetăţenii judeţului Giurgiu ar fi trebuit să ne onoreze şi să ne oblige pe toţi. Toţi votanţii şi întreaga echipă PSD Giurgiu au fost, trup şi suflet, alături de parlamentarii PSD din judeţ. Din păcate, nu toată lumea reuşeşte să aibă tăria de caracter pentru a face faţă acestor obligaţii pe care le avem faţă de cei care ne susţin, iar unii clachează, din diferite motive", a mai spus Bădălău. 

Deputatul de Giurgiu Andrei Alexandru a anunţat în urmă cu două zile, în plenul Camerei Deputaţilor, că a ales să numai facă parte din grupul parlamentar PSD şi deocamdată rămâne neafiliat. El susţine că a luat această decizie pentru că nu a mai suportat politica dusă de PSD Giurgiu în ultimii doi ani, o politică "dominată de interese personale şi de grup". 

Vezi şi: Dieta cu brânză. Slăbești până la 3 kilograme pe săptămână

Alertă! Pestă porcină africană în Bulgaria


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24