Noua metodă prin care se fură din supermarket. Cum au încercat să fenteze securitatea un client și casiera unui magazin

Foto cu caracter ilustrativ: Freepik
Foto cu caracter ilustrativ: Freepik

O casieră și un client al unui supermarket au fost condamnați, după ce au fost acuzați de furt și delapidare.

Un bărbat din Suceava în vârstă de 34 de ani și o casieră de 48 de ani au fost condamnați într-un dosar de furt și delapidare, conform Știrea Sucevei

În urmă cu trei ani, inculpatul a intrat într-un supermarket pentru a face cumpărături, însă, la ieșire, casiera nu i-a scanat toate produsele. Potrivit anchetatorilor, între cei doi ar fi existat o înțelegere. Bărbatul a așezat toate produsele pe bandă, dar casiera i-a scanat doar o parte dintre acestea. A fost achitată suma de 87 de lei, după care inculpatul a ieșit din magazin.

La ieșire, însă, s-a comparat costul de pe bon cu valoarea produselor din cărucior și s-a descoperit că diferența era una considerabilă, valoarea reală a cumpărăturilor fiind de 561,96 de lei. La final, inculpatul a achitat contravaloarea, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Casiera a recunoscut că îl cunoaște pe client și că nu i-a scanat toate produsele, deși potrivit fișei postului avea în virtutea calității de casier atribuția principală de a încasa toate produsele achiziționate de clienți. Și bărbatul a recunoscut fapta în timpul anchetei.

Acum, bărbatul în cauză va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Primăriei municipiului Suceava ori în cadrul DGASPC Suceava, pentru o perioadă de 60 de zile, iar casiera a fost condamnată la un an și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.

CITEȘTE ȘI      -      Nouă metodă de furt în supermarket, la casele „self-scan”: E a zecea oară când femeia asta ne păcălește. E cea mai pricepută. Nu am reușit să o prind!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel