Nou-născut descoperit mort, într-o găleată; mama lui e bănuită că l-ar fi ucis la naştere

O femeie de 37 de ani din Brezoi este cercetată penal sub bănuiala că şi-ar fi ucis copilul nou-născut după ce în apartamentul în care locuia singură a fost descoperit, într-o găleată, cadavrul unui bebeluş, au anunţat, duminică, reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii din Brezoi au fost sesizaţi vineri de către un medic de la o unitate spitalicească, unde femeia s-a prezentat cu "retenţie placentară", ea fiind trimisă ulterior la o maternitate pentru a fi operată, doctorii de aici fiind cei care au constatat starea de lăuzie a acesteia.

"În lipsa nou-născutului au fost efectuate verificări pe raza oraşului Brezoi, stabilindu-se că femeia locuieşte singură, fără forme legale, într-un apartament, care aparţine concubinului său, plecat la muncă în străinătate. S-a pătruns în apartament, iar în baie, sub mai multe obiecte de vestimentaţie, a fost descoperit un recipient din plastic, tip găleată, iar în interiorul recipientului a fost descoperit cadavrul unui nou-născut de sex masculin", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Pe numele femeii a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere ori vătămarea nou-născutului, cazul său fiind preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi pentru continuarea cercetărilor. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel