Noi restricţii din cauza COVID? Ionuţ Cristache A RĂBUFNIT: Băi, statule...

Foto: Facebook Ionuț Cristache
Foto: Facebook Ionuț Cristache

Realizatorul TV Ionuţ Cristache a răbufnit la adresa statului, în plină creştere a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus.

"Nu testăm nimic, nu ştim nimic! Stăm și ne uităm cum ne infectăm! Ni se spune că e posibil să purtăm măști în public, în aer liber? Poftim!? Băi, băi, STATULE, stai puțîn, populația și-a făcut treaba! A fost un partener de încredere cu ține, STATULE!! Tu ce-ai făcut, STATULE! Ce ai făcut? A promis Tătaru că va începe o testare în masă, pe regiuni de dezvoltare ca să știm care ne-am infectat, care ne-am imunizat, care am dezvoltat anticorpi... ne-a amenințat toată luna Mai că începe testarea! Suntem aproape în august, NIMIC!

Am făcut, atenție, în plin dezastru, așa cum ni se comunica oficial, 7400 de teste! Suntem nebuni?! Din care, ATENȚIE, puțin peste 4000 le-ai făcut tu, STATULE! Păi, băi, STATULE, de ce testezi atât de puțîn, băi, STATULE dacă e groasă?! N-ai infrastructură? Minți! Ai! Uite, când faci 20.000 de teste și raportezi, de fapt, fals, privatul, la cerere, face aproape jumate dintre testele pe care tu le raportezi, deci STATULE, per ansamblu ai capacitatea să testezi, doar că n-ai un cap să coordonezi o astfel de acțiune!", a scris Ionuţ Cristache pe Facebook. 

"E groasă, suntem pe harta roşie"

"Băi, STATULE! E pandemie, e groasă, suntem pe harta roșie! Uite ce ai de făcut, ia tot aparatul bugetar și testează-l, bagă companiile private în ședință, pune jumate de bani pe masă și testează, ia companiile româneșți și testează-le! Testează masiv! Costă?! Ghinion! E pandemie, mi-ai spus, BAGĂ TOȚI BANII ÎN TESTARE!

Închide blocuri, cartiere, izolează, dar nu închide țara, băi, STATULE PENTRU CĂ TU NU VREI SĂ FACI NIMIC! Și încă ceva, BĂI STATULE! Nu-ți mai certa cetățenii, nu-ti mai pune propaganda televizată să-i anatemizeze pe cei care pleacă la mare, munte sau oriunde pentru că cetățeanul asta, așa cum e el, a înțeles că e groasă și și-a ținut partea lui de promisiune! A stat in casă și te-a ascultat! E timpul să ti-o ții și tu acum pe a ta! Așa că STATULE, TESTEAZĂ, mâine chiar va fi prea târziu!

P.S: Și, băi, STATULE, răspunde la telefon! I-ai dat DSP-ului puteri sporite prin lege, da, DSP-ului ăla despre care MIN. SĂNĂTĂȚIi spunea că e perfect deprofesionalizat, loc pt. sinecurişti și rude de politicieni! DSP CONDUCE România în PANDEMIE, Doar că DSP nu răspunde la telefon, băi, STATULE!", a mai scris acesta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel