Noi informații despre femeia din valiză. De ce a fost respinsă de propria familie

Femeia din valiză, Mihaela Sabina, făcea parte dintr-o familie bună din Buftea. Tatăl ei a muncit în aviație, mama în medicină, iar bunica a fost profesoară. 

Se pare că de mică s-a aflat mai mult în grija bunicii sale. Nu ar fi singură la părinții, fiind vorba despre două surori și un frate, dar ar fi fost un fel de ”oaia neagră” a familiei. Mai întâi nota mică de la examenul de capacitate, apoi sarcina cu un bărbat de etnie română, mai apoi consumul de etnobotanice au îndepărtat-o de tot de familie, conform informațiilor Antena 3. A născut un băiețel cu autism și și-a căutat toată viața o cale, însă se pare că mereu a luat-o pe drumul greșit.

A plecat cu concubinul său la muncă în Spania, dar s-au despărțit. În cele din urmă, ar fi ajuns dansatoare la bară într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, asta până când pandemia a închis localul. Femeia s-a angajat la un salon de masaj erotic, acesta fiind ultimul ei loc de muncă, arată informațiile transmise de postul citat. 

Anchetatorii se pare că leagă crima cu locul de muncă al femeii. 

Amintim că tânăra a fost găsită moartă, în Ghimpați, pe un câmp. A fost băgată într-o valiză, aruncată și incendiată, nu înainte de a fi ucisă în bătaie. După o săptămână în care nimeni nu a dat-o dispărută, a fost identificată în baza amprentei care apărea în registru. Nu e clar până acum dacă apărea în registrul național sau în cel extern.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel