Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul său a făcut anunțul

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul său a făcut anunțul / Foto: Captură video Youtube
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel. Fiul său a făcut anunțul / Foto: Captură video Youtube

Au apărut noi detalii despre starea de sănătate a actorului Alexandru Arșinel.

Actorul Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Anunțul ar fi fost făcut de către fiul cel mic al maestrului, care spune că tatăl său are nevoie de recuperare și o perioadă va lipsi de pe scena teatrului. 

Actorul Alexandru Arșinel va reveni în fața publicului atunci când va avea acordul medicilor care îi monitorizează starea de sănătate.

„Tata este mai bine, dar mai așteptăm un pic până revine pe scenă, nu cred că vara aceasta, poate, din toamnă!”, a declarat fiul îndrăgitului actor, Cristian Arșinel, pentru Ego.ro.

Reamintim că, la începutul acestei luni, maestrul a fost internat de urgență la o clinică privată din Capitală, după ce starea lui de sănătate s-a înrăutățit brusc din cauza problemelor cardiace pe care le are.

Alexandru Arșinel a anunțat că se va retrage din teatru. Unde va avea loc ultimul lui spectacol: „Acolo voi pune punct”

La sfârșitul lunii aprilie actorul Alexandru Arșinel a anunțat unde va avea loc ultimul lui spectacol, în urma căruia va pune punct unei cariere în care a stârnit râsetele a milioane de români, timp de mai multe decade.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici.”, a spus actorul.

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, a mai spus acesta.

„Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a mărturisit actorul. Vezi mai mult AICI.

În 2017, lui Alexandru Arșinel i-a fost montat un stent, ca urmare a unui infarct. Patru ani mai devreme, în 2013, actorul a suferit un transplant de rinichi. De asemenea, de-a lungul timpului, a avut mai multe intervenții la coloană. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel