EXCLUSIV  Polițist, crimă București. Noi detalii din caz: Ce s-a întâmplat în 11 martie. Plângeri pe numele soției

Politia
Politia

Apar noi date în cazul fostului polițist care și-a ucis și apoi incendiat soția. 

Cercetările efectuate de ofițerii Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei au arătat că moartea femeii a fost violentă iar arsurile de pe corp au fost post-mortem. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Surse judiciare au declarat pentru DC News că individul s-a pensionat în anul 2001 și a lucrat la Poliția Capitalei în cadrul Serviciului Pază, îndeplinind atribuțiile de control acces poartă.

Ordin de protecție

Agentul principal E. S., spun foștii colegi, era o persoană introvertită. Nu era foarte comunicativ iar la vremea respectivă ei știau că nu are probleme acasă. Aceleași surse au spus că, deși pare ciudat, el a depus mai multe plângeri pentru agresiune din partea soției, față de numărul de plângeri depuse de ea. Judecătorul a decis ca, timp de șase luni, fostul polițist să nu se apropie la o distanță mai mică de 500 de metri de fosta soție, N. S..

Magistrații au respins prelungirea

De altfel, pe 11 martie, magistrații Judecătoriei Sector 3 au respins cererea de prelungire a interdicției, întrucât bărbatul nu a încălcat cu nimic dispozițiile cuprinse în ordinul anterior de restricție. Se pare că motivul scandalurilor îl reprezenta apartamentul conjugal. În după amiaza acelei zile se pare că bărbatul s-a dus să discute cu fosta soție pe tema împărțirii apartamentului. Într-un exces de furie acesta a strâns-o de gât. Ulterior a încercat să își ascundă urmele incendiind apartamentul. Cei doi aveau doi copii, un băiat și o fată.

Vezi și: Un polițist și-a torturat și ucis soția. Noi detalii după crima oribilă: Informație cheie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel