Ninsorile revin de joi noaptea

E85 - DEZAPEZIRE
E85 - DEZAPEZIRE

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, România se va afla până duminică sub avertizarea de cod galben de ger. Totuși, din noaptea de joi spre vineri, ninsorile revin, mai întâi în sud-vestul ţării, iar duminică acestea cuprind toată jumătatea sudică, dar ajung local şi în celelalte regiuni.

Gerul rămâne cuvântul de ordine până la finalul săptămânii, pentru că minimele rămân sub -10 grade în toată ţara, chiar sub -25 grade în estul Transilvaniei şi în nordul Moldovei.

Începând din noaptea de joi spre vineri, ninsorile  revin tot mai hotărât. O depresiune atmosferică ce se dezvoltă deasupra bazinului central mediteranean se apropie de Peninsula Balcanică şi aduce ninsori mai întâi în sud-vestul ţării, iar duminică acestea cuprind toată jumătatea sudică, dar ajung local şi în celelalte regiuni.

La începutul săptămânii viitoare, ninge mai ales în jumătatea sud-estică, iar pe litoral vor fi şi precipitatii mixte şi condiţii de polei, timp în care vântul suflă mai tare în est şi în sud-est.

O ameliorare din punct de vedere termic vom simţi în primele zile ale săptămânii viitoare, dar vremea va continua să fie rece pentru data din calendar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel