Ninsoare România. Autostradă acoperită de zăpadă. Anunțul poliției

A început să ningă în anumite regiuni din România, iar Inspectoratul General al Poliției Române a transmis deja un avertisment despre acoperirea cu zăpadă a unei porțiuni din Autostrada Soarelui (A2). 

Zăpada a acoperit câțiva kilometri din tronsonul din Autostrada Soarelui situat între  Medgidia și Murfatlar. 

"Pe tronsonul kilometric 193 - 212 (Medgidia - Murfatlar - Constanţa) al Autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa şi pe Autostrada A4 Ovidiu - Agigea, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă (ninsoare, strat subţire de zăpadă)," anunță Inspectoratul General al Poliției Române.

Recent, Elena Mateescu, director general la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a discutat în direct, la Interviurile DC News despre anomaliile vremii și a oferit prognoze legate despre starea vremii în lunile următoare și despre prima zăpadă a iernii.

"Ne așteptăm la sfârșitul acestei săptămâni, vineri noapte, sâmbătă. (...) Ne așteptăm ca în următoarea săptămână, mai ales a doua jumătate să avem în special în zona montană, în Moldova, în partea de Sud-Vest și local, în Sudul extrem al țării un strat de zăpadă de până la 2-5 centimetri. Nu este un strat consistent, dar coroborat cu ceea ce urmează să se întâmple din perspectiva regimului de temperaturi, să avem și în zonele mai joase, de șes, primele ninsori", a precizat Elena Mateescu la DC News Live.

De asemenea, în această dimineață s-au înregistrat temperaturi extreme, în câteva zone din țară. Mai multe detalii AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel