Ninge în România. Circulația îngreunată, drum județean ÎNCHIS

Rodica Mitu / 05 ian 2020 / 19:35 Salveaza PDF Comentarii

Circulația pe mai multe șosele este, duminică seara, îngreunată. 

Ninge în județul Suceava, iar circulația pe mai multe șosele este, duminică seara, îngreunată. Din cauza viscolului, un drum județean este închis circulației pe o distanță de 14 kilometri, iar pe DN2 Suceava-Siret, pe o distanță de doi kilometri, se circulă pe un singur fir.

Potrivit ISU Suceava, din cauza viscolului, DJ 291 A Siret-Mușenița-Frătăuții Noi este închis circulației pe o lungime de 14 km. Acțiunile de deszăpezire pe acest drum vor fi reluate după încetarea viscolului, au anunțat autoritățile.

Pe DN 17 viscolește, vizibilitatea este redusă și se circulă cu 30 km/h. ISU Suceava informează că DJ 208 D Adâncata-Mitoc-Hănțești, DJ 291 A și DJ 208 B sunt acoperite cu zăpadă, iar pe DJ 208 A Ipotești-Bosanci-Udești se formează polei.

În Pasul Palma ninge viscolit, iar viteza vântului atinge 50-60 km/h. Zăpada este spulberată pe carosabil, iar între kilometrul 36 și kilometrul 39 este un strat de zăpadă de până la 2 centimetri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că traficul rutier este îngreunat și se desfășoară pe un singur fir pe DN 2 Suceava–Siret, în zona localității Bălcăuți, pe raza a doi kilometri, din cauza viscolului și a stratului de zăpadă depus pe șosea. În zonă, vizibilitatea este redusă din cauza condițiilor meteorologice.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25