Nigeria: Bărbat, înmormântat într-o mașină de 70 000 euro

[] []

21 iun 2018 / 21:18
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

 O înmormântare neobișnuită a avut loc în Nigeria, unde un bărbat a decis să își îngroape tatăl într-o mașină extrem de scumpă și de eleganță. Conform dailymail.co.uk, un bărbat din Nigeria a vrut să își țină promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui lui, aceea de a îi cumpăra o mașină scumpă.

Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat în timpul vieții bărbatului, după moartea să, fiul a decis să îl înmormânteze într-o mașină nou nouță, care l-a costat nu mai puțin de 66.000 de lire.

Azubuike are o situație financiară bună și a plătit pe o mașină extrem de elegantă nu mai puțin de 66,0000 de lire, ceea ce înseamnă în jur de 74.000 de euro. Bărbatul a cumpărat mașină de la reprezentanții auto și a vrut că tatăl lui să plece pe lumea cealaltă având tot confortul. De aceea, mașina a fost echipată cu un sistem de navigație, astfel încât să îl ajute să își găsească drumul spre Rai. Imaginea a ajuns repede virală și mulți oameni au afirmat că această este o pierdere de bani.

Totuși, unii i-au luat apărarea bărbatului și au spus că are dreptul să facă ce dorește cu propriii bani, relatează bzi.ro.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26