Nigeria: Bărbat, înmormântat într-o mașină de 70 000 euro

 O înmormântare neobișnuită a avut loc în Nigeria, unde un bărbat a decis să își îngroape tatăl într-o mașină extrem de scumpă și de eleganță. Conform dailymail.co.uk, un bărbat din Nigeria a vrut să își țină promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui lui, aceea de a îi cumpăra o mașină scumpă.

Deoarece acest lucru nu s-a întâmplat în timpul vieții bărbatului, după moartea să, fiul a decis să îl înmormânteze într-o mașină nou nouță, care l-a costat nu mai puțin de 66.000 de lire.

Azubuike are o situație financiară bună și a plătit pe o mașină extrem de elegantă nu mai puțin de 66,0000 de lire, ceea ce înseamnă în jur de 74.000 de euro. Bărbatul a cumpărat mașină de la reprezentanții auto și a vrut că tatăl lui să plece pe lumea cealaltă având tot confortul. De aceea, mașina a fost echipată cu un sistem de navigație, astfel încât să îl ajute să își găsească drumul spre Rai. Imaginea a ajuns repede virală și mulți oameni au afirmat că această este o pierdere de bani.

Totuși, unii i-au luat apărarea bărbatului și au spus că are dreptul să facă ce dorește cu propriii bani, relatează bzi.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel