Nigel Farage: Prefer imigranții din Australia în detrimentul celor din Europa de Est

Liderul UKIP, Nigel Farage, aflat în campanie electorală în Marea Britanie, spune că tolerează mai ușor imigranții din țări precum Australia decât pe cei din Europa de Est. 

Farage pretinde că imigranții din țările Commonwealth-ului se acomodează mai ușor decât cei din Europa de Est pentru că vorbesc limba engleză și înțeleg sistemul legal din Marea Britanie.

Întrebat în cadrul unei BBC ce ar alege într-un muncitor calificat din Somalia, care vorbește fluent limba engleză, și un altul din Australia, Farage a răspuns, conform The Daily Mail: "Trebuie să recunosc că am o ușoară preferință. Cred că, în mod natural, e mai probabil ca oamenii din India și Australia să vorbească engleza, să înțeleagă legea și să aibă o conexiune cu țara (cu Marea Britanie - n.r) mai mult decât alții din state care nu și-au revenit complet după ce au fost de cealaltă parte a cortinei de fier".

UKIP, partid cu o platformă electorală antiimigrație și anti-UE, se află pe locul al treilea în sondajele pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie.

Farage a mai cerut ca imigranții care traversează Marea Mediterană pentru a ajunge în Europa să fie trimiși acasă și a solicitat ca Marina Regală să patruleze apele Mediteranei.

Marea Britanie. Nigel Farage (UKIP), în campanie electorală: "Vrem să ne luăm țara înapoi"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel