Nicolae Robu: E dezbinare în PNL

Mihai Ciobanu / 07 iul 2018 / 13:09 Salveaza PDF Comentarii
Nicolae Robu, primarul Timişoarei
Descriere foto: Nicolae Robu, primarul Timişoarei

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, a făcut o serie de declaraţii privitoare la situaţia actuală din PNL.

Nicolae Robu ia poziţie faţă de situaţia actuală din PNL. Primarul Timişoarei a declarat, la Antena 3, că există dezbinare în PNL în momentul actual şi că e nevoie de unitate.

"E o dezbinare. Dar nu trebuie să uităm că Ludovic Orban a fost ales cu pesgte 80% din voturi. Eu nu am fost printre votanţii săi. Dar acum consider că avem altceva de făcut decât să organizăm un congres pentru schimbarea sa. Nu s-a pus în discuţie încă, dar sunt voci în acest sens. Cred că trebuie să clarificăm o serie de aspecte.

Să ne definim ce însemnăm noi şi ce oferim acestei ţări, ce propunem noi electoratului pentru că în scurtă vreme vin alegerile europarlamentare şi mie mi-e groază de ce o să se întâmple dacă continuăm în acest fel. Discursul PNL este paralel cu agenda cetăţeanului", afirmă Nicolae Robu. 

Mesaj pentru Ludovic Orban

Într-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare, Robu a declarat, legat de acelaşi subiect:

"Vreau să vin chiar acum cu un ajutor concret spre conducere, exact în spiritul celor de mai sus: domnule Președinte, dragă Ludovic, dați parlamentarilor PNL mandat să voteze noul cod administrativ! El nu este perfect, evident -este oare ceva perfect pe lumea asta?!-, dar reprezintă un important pas înainte în legislația administrației publice!

Un partid puternic nu-și stabilește linia de conduită prin negarea a tot ce vine de la adversari, ci își permite să spună inclusiv că este de acord cu adversarii, atunci când aceștia -oricât de răi ar fi!- vin cu câte un lucru bun sau măcar relativ mai bun!

Codul penal e una -acolo am făcut foarte bine că ne-am opus și trebuie să ne opunem în continuare răului pe care îl face țării PSD-, codul administrativ e alta! Ați greșit că nu ați consultat primarii partidului ÎNAINTE de a stabili poziția PNL față de Codul administrativ -cine oare poate aprecia mai pertinent o astfel de lege decât cei ce fac administrație la cel mai înalt nivel?!-, dovediți că sunteți tare corectând greșeala făcută și schimbând poziția PNL! Un astfel de gest ar fi un semn de tărie, vă asigur și nicidecum unul de slăbiciune!"


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24