Nicolae Robu: E dezbinare în PNL

Nicolae Robu, primarul Timişoarei
Nicolae Robu, primarul Timişoarei

Nicolae Robu, primarul municipiului Timişoara, a făcut o serie de declaraţii privitoare la situaţia actuală din PNL.

Nicolae Robu ia poziţie faţă de situaţia actuală din PNL. Primarul Timişoarei a declarat, la Antena 3, că există dezbinare în PNL în momentul actual şi că e nevoie de unitate.

"E o dezbinare. Dar nu trebuie să uităm că Ludovic Orban a fost ales cu pesgte 80% din voturi. Eu nu am fost printre votanţii săi. Dar acum consider că avem altceva de făcut decât să organizăm un congres pentru schimbarea sa. Nu s-a pus în discuţie încă, dar sunt voci în acest sens. Cred că trebuie să clarificăm o serie de aspecte.

Să ne definim ce însemnăm noi şi ce oferim acestei ţări, ce propunem noi electoratului pentru că în scurtă vreme vin alegerile europarlamentare şi mie mi-e groază de ce o să se întâmple dacă continuăm în acest fel. Discursul PNL este paralel cu agenda cetăţeanului", afirmă Nicolae Robu. 

Mesaj pentru Ludovic Orban

Într-un mesaj transmis pe pagina sa de socializare, Robu a declarat, legat de acelaşi subiect:

"Vreau să vin chiar acum cu un ajutor concret spre conducere, exact în spiritul celor de mai sus: domnule Președinte, dragă Ludovic, dați parlamentarilor PNL mandat să voteze noul cod administrativ! El nu este perfect, evident -este oare ceva perfect pe lumea asta?!-, dar reprezintă un important pas înainte în legislația administrației publice!

Un partid puternic nu-și stabilește linia de conduită prin negarea a tot ce vine de la adversari, ci își permite să spună inclusiv că este de acord cu adversarii, atunci când aceștia -oricât de răi ar fi!- vin cu câte un lucru bun sau măcar relativ mai bun!

Codul penal e una -acolo am făcut foarte bine că ne-am opus și trebuie să ne opunem în continuare răului pe care îl face țării PSD-, codul administrativ e alta! Ați greșit că nu ați consultat primarii partidului ÎNAINTE de a stabili poziția PNL față de Codul administrativ -cine oare poate aprecia mai pertinent o astfel de lege decât cei ce fac administrație la cel mai înalt nivel?!-, dovediți că sunteți tare corectând greșeala făcută și schimbând poziția PNL! Un astfel de gest ar fi un semn de tărie, vă asigur și nicidecum unul de slăbiciune!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel