Nicolae-Chichirău-Bădălău. Radu Banciu: E laș și n-a avut curaj

Radu Banciu, în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, a comentat reacția lui Bădălău după replicile dintre colegul său de partid, Șerban Nicolae, şi deputata USR Cosette Chichirău.

Președintele executiv al PSD a spus că jignirile adresate de colegul său de partid, Șerban Nicolae, deputatei USR fac parte dintr-o "conversație privată" înregistrată cu telefonul mobil. De asemenea, a criticat "comportamentul aparte" al parlamentarilor din USR.

Ce spune Banciu

"Într-un partid vestic îl dădeau afară și nici nu-l mai îngropau cu cruce pe Șerban Nicolae. Dacă se întâmpla în Franța, să zicem că era socialist, și-i ataca pe ăștia ai lui Macron, îl scoteau ăia din partid, îl dezmoșteneau, și-l îngropau într-un cimitir din ăla unde nu sunt cruci, unde-i îngroapă pe teroriști.

Sigur, și aia a sărit calul, a spus numai porcării, dar cum să vii să te prezinți cu asemenea discurs tu, Nicu Bădălău, Dumnezeu adjunct în PSD. Sigur că știa (n.r. ce i-a zis Șerban Nicolae deputatei USR), dar e laș și n-a avut curaj să spună "Șerbane, te-a făcut șofer? Să zici mersi! Tu ești la coada vacii, boule!" Așa trebuia să-i spună! Mai puteai să-i zici atunci ceva lui Bădălău?

Domnu Bădălău, nu puteți să conduceți un partid după o asemenea intervenție, pentru că sunt oameni mai inteligenți decât cei care formează PSD și ăia vă vor judeca după calitatea acestor răspunsuri.

Toată lumea a văzut pe rețelele de socializare ce-i spune Șerban Nicolae amărâtei ăleia de Cosette Chichirău. (...) Am mai spus-o, e genul de om care, dacă ești un profesor serios, îl dai afară din clasă în momentul în care ajungi la catedră", a spus Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel