Nico, despre fata ei: „Ar ieși ceva din ea, doar că...”

Nico susține că fata ei, Alexandra, are multe talente la 28 de ani, însă nu cântă deocamdată pentru că nu are suficientă răbdare să o învețe. Cu toate acestea, tânăra lucrează la mai multe proiecte despre care fata lui Nico va vorbi ea însăși în următoarea perioadă.

Prezentă în platoul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”, la Antena 1, Nico a prezentat noul ei videoclip „Amintirile nu mor” și a vorbit despre fiica ei, Alexandra. Tânăra de 28 de ani apare în tot mai multe ședințe foto alături de mama ei, iar asta are legătură cu anumite proiecte, după cum susține Nico.

Nico și Alexandra sunt cele mai bune prietene

Vedeta nu se desparte de fiica ei nici acasă, nici la studio. „Suntem mereu împreună, inclusiv la ședințele foto, dar și ea pregătește ceva despre care va veni ea personal să vă spună. Chiar dacă și eu, și soțul meu lucrăm în muzică, Alexandra nu ne moștenește. Dacă ar sta cineva cu ea să exerseze, ar ieși ceva din ea, doar că eu nu mai am răbdare. Știe să patineze și să schieze și nu a făcut niciun curs pentru asta. Este foarte talentată. Sunt foarte mândră de ea, are cei 7 ani de acasă și este jumătatea mea. Chiar dacă are 28 de ani, stă cu noi și recunosc, nu aș vrea să își ia zborul prea repede. În fiecare dimineață ne bem cafeaua împreună”, a declarat Nico la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel