Nici VREMEA nu ține cu Putin. Parada de 9 mai, sabotată de FURTUNI

Nici VREMEA nu ține cu Putin. Parada de 9 mai, sabotată de FURTUNI / Foto: Kremlin.ru
Nici VREMEA nu ține cu Putin. Parada de 9 mai, sabotată de FURTUNI / Foto: Kremlin.ru

Pare că nici vremea nu ține cu Vladimir Putin.

Vladimir Putin este în aceste momente poate cea mai urâtă persoană de pe glob, după ce a invadat Ucraina și a amenințat în stânga și în dreapta cu bomba nucleară. Președintele rus se pregătește acum pentru parada de 9 mai, atunci când Rusia sărbătorește așa-zisa Zi a Victoriei. Ziua dă fiori reci lumii pentru că nimeni nu știe exact ce victorie vrea să anunțe liderul de la Kremlin sau ce planuri are pentru a veni cu ceva în fața rușilor în această zi importantă pentru el. Ghinion însă, se pare că nici vremea nu ține cu dictatorii. Parada lui Putin ar putea fi sabotată de furtuni.

VEZI ȘI: 9 mai 2022, ziua de care se teme întreaga planetă. Bogdan Chirieac: Lumea este îngrijorată așa cum nu a mai fost niciodată. Ne așteptăm cu toții ca Putin să facă ceva rău

Cum va fi vremea în Moscova pe 9 mai

Un front atmosferic rece se va apropia de Moscova duminică dinspre nord-vest, va ploua, iar vântul va sufla până la 18 m/s, prevăd meteorologii ruși.  Potrivit site-ului Roshydromet, pe 8 și 9 mai, la Moscova pot cădea până la 26 mm de precipitații - aproximativ jumătate din norma lunară (51 mm). Probabilitatea unui astfel de scenariu meteorologic este de la 84 la 91%, deci Putin sigur va trebui să își ia umbrela de acasă dacă își face curaj să meargă în Piața Roșie.

Precipitațiile, conform calculelor Roshydromet, vor fi distribuite astfel: duminică după-amiaza - până la 3 mm (este posibilă o furtună), duminică noaptea - până la 14 mm, luni după-amiaza - până la 9 mm, scrie Interfax.

Anterior, directorul științific al Centrului Hidrometeorologic al Federației Ruse, Roman Vilfand, a avertizat cu privire la o schimbare bruscă a vremii până la 9 mai la Moscova, cu vânt rece, vânt puternic, ploi și furtuni. Potrivit acestuia, pe 8 mai la Moscova și regiune vor fi până la 17-19 grade Celsius și înnorat, iar pe 9 mai se prevăd 10-12 grade. Vilfand este convins că de Ziua Victoriei, norii vor trebui împrăștiați de deasupra Moscovei.

VEZI ȘI: Cum va arăta parada militară a lui Putin de 9 mai - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel