Cum va arăta parada militară a lui Putin de 9 mai - VIDEO

Cum va arăta parada militară a lui Putin de 9 mai / Foto: Captură video Euronews
Cum va arăta parada militară a lui Putin de 9 mai / Foto: Captură video Euronews

La Moscova a avut loc astăzi repetiția generală a paradei de 9 mai.

Repetiția generală a paradei militare a Zilei Victoriei, sărbătorită de ruși pe 9 mai, a avut loc în Piața Roșie din Moscova, a informat sâmbătă Ministerul rus al Apărării, scrie Interfax.

"La parada militară au participat 11.000 de militari. Anul acesta, coloana de picior a fost formată din 33 de echipe de paradă", a spus ministerul.

Potrivit Ministerului Apărării al Rusiei, "în coloana mecanizată au fost implicate 131 de unități de echipament militar modern, precum și echipamente istorice - reprezentate de legendarul tanc Victory - T-34-85, care a deschis traseul coloanei mecanizate".

Potrivit armatei, 77 de avioane și elicoptere au luat parte la zborul formației de paradă a aviației peste Piața Roșie. Anterior, Ministerul Apărării al Federației Ruse a raportat că partea aviatică a paradei militare de pe Piața Roșie va fi reprezentată de 15 elicoptere și 62 de avioane, 77 în total - conform numărului de ani de la încheierea a ceea ce rușii numesc Marele Război Patriotic.

Planul lui Vladimir Putin de 9 mai - AUTODENUNȚ. H.D. Hartmann: Mitologiile nu se nasc de pomană. Are nevoie de 2 milioane de soldați

În emisiunea Geostrategica, cu Val Vâlcu și H.D. Hartmann, au vorbit despre planul lui Vladimir Putin pentru ziua de 9 mai, atunci când rușii sărbătoresc Ziua Victoriei. Reamintim că Serghei Lavrov, ministru rus de Externe, a declarat în urmă cu câteva zile că Rusia nu caută să termine războiul din Ucraina la 9 mai, deși unii analişti au estimat o posibilă încheiere a conflictului la acea dată. Planul liderului de la Kremlin ar fi cu totul altul, lucru susținut și de H.D. Hartmann.

”Trebuie să înțelegem un singur lucru. La ora actuală, armata ucraineană are o capacitate de mobilizare activă și generală cam de 700-800 de mii de oameni, hai să spunem și cu apărarea locală, adică cu acele gărzi naționale, hai să spunem că au cam un milion, nu mai mult. În fața acestui zid de un milion de oameni, dublat de o tehnologie militară occidentală, pe care o observăm că este foarte bine pusă la punct și care începe să se integreze în interiorul armatei ucrainene, adică oamenii încep să fie obișnuiți cu elicopterele, cu tunurile, cu mitralierele, în fața acestui milion, Rusia ar trebui să pună 2 milioane", a spus H.D. Hartmann. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel