''Nemernicia unui sistem bolnav''-cartea unui polițist reșițean

Marian Godină are un concurent serios. Un fost polițist, Adrian Nica a decis să își marcheze ieșirea la pensie prin lansarea unei cărți care poartă titlul ''Nemernicia unui sistem bolnav''.

Sunt, de fapt, două evenimente, şi anume ieşirea mea din sistem şi lansarea unei cărţi la care muncesc de circa trei ani. Cartea face retrospectiva a două decenii şi jumătate în slujba Poliţiei, în slujba cetăţeanului. E o carte uşor de citit, care cuprinde aspecte ale vieţii de poliţist, sunt anumite portrete de poliţişti, dar şi de hoţi şi multe adevăruri care nu s-au spus până acum. Un adevăr derivă chiar de la titlul acestei cărţi - Nemernicia unui sistem bolnav - pentru că, într-adevăr, sistemul e bolnav, Ministerul de Interne e bolnav. Pentru tratarea lui e nevoie de foarte multe. Dar tot în poliţie am avut şi cele mai frumoase momente trăite şi cele mai mari realizări, a declarat poliţistul-scriitor Adrian Nica. 

Alături de autor s-au aflat foşti colegi, prieteni, printre care şi Vasile Bucuci, fost lider al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din Hunedoara, precum şi Traian Berbeceanu, fost comisar-şef al BCCO Alba Iulia. 

În fruntea unui minister cum este cel de Interne nu au ce căuta miniştri politici. În plus, în fruntea ministerului trebuie să stea un om timp de patru ani, cât ţine guvernarea, şi nu să fie schimbaţi miniştri la câteva luni, aşa cum s-a întâmplat de atâtea ori, pentru că nu reuşim să facem treabă bună',' a afirmat fostul lider de sindicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel