Nelson Mondialul, subiect la simularea de la Bacalaureat

Un elev de clasa a XII-a a reușit să șocheze cu teza de Limba română de la simularea de la bacalaureat, devenind vedeta liceului după predareal lucrării. Pentru fapta sa, Nelson Mondialul a promis că îl va ajuta pe elev.

La subiectul al doilea de la simularea de miercuri la  teza de la Limba şi literatura română, se cerea elevilor dacă e bine sau nu să avem un idol. Cosmin, un viitor absolvent și-a deschis sufletul:  "Am scris despre Nelson Mondialul. Tiltul a fost: Nelson a dat şpagă, pe duşmani să îi atragă. Este metoda prin care ai lumea la picioare. Să moară ce am mai scump, când a văzut profesoara și-a făcut cruce şi m-a trimis acasă. Acum teza mea e afișată în cancelarie", s-a lăudat tânărul, pe Facebook.

Ce spune elevul

"Îl admir pe Nelson Mondialul pentru faptul că are lumea la picioare. Nu am vrut să îmi bat joc de teză, asta e opinia mea...Când a citit profesoara şi-a făcut cruce. Mi-a zis că sunt nebun şi să plec mai repede din clasă. Nimeni nu m-a crezut până joi, când deja toţi profesorii ştiau. Teza mea a ajuns să fie agăţată în cancelarie", a mărturisit tânărul pentru spynews.ro.

Citește și: Rezultate simulare Bacalaureat 2014. Ce note au luat elevii

Aflând de fapta elevului pus pe şotii, Nelson a povestit prietenilor virtuali printr-o postare pe Facebook. "Nu dau numele studentului, dar am să îmi întind aripile pentru a-l trimite direct la Bacalaureat", a postat Nelson pe contul personal de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel