Rezultate simulare Bacalaureat 2014. Ce note au luat elevii

Simulare Bacalaureat 2014 (bac 2014), vineri, 14 martie. Emoții mari pentru elevii care au susținut simularea la Balacaureat 2014. Vineri, 14 martie, află ce note au obținut la simulare.

În perioada 3 martie - 9 martie, elevii de clasa a XII-a au susţinut simularea la Limba Română, Limba maternă, Matematică sau Istorie şi la proba la alegere a profilului. Vineri, aceștia vor afla ce note au obţinut la simulare BAC 2014. Ministerul Educaţiei a decis ca testările de la simularea bacalaureatului să nu fie trecute în catalog.

Rezultatele obținute de elevi vor fi discutate cu profesorii de la clasă pentru a vedea ce se poate îmbunătăți. Astfel, rezultatele la simulările naţionale din anul şcolar 2013-2014 vor fi dezbătute prin discuţii individuale cu elevii, la clasă, şedinţe cu părinţii, precum şi în consiliul profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obținute la simulare BAC 2014 vor fi publicate atât la avizierele școlilor unde elevii studiază, cât și pe site-ul Ministerului Educației (edu.ro).

Rezultate Bacalaureat 2014

La probele din vară, elevii de clasa a XII-a vor primi subiecte din toată materia parcursă, spre deosebire de simulare, unde subiectele au acoperit doar materia acoperită până la data susţinerii probelor.

Examenul de BAC 2014 începe pe 10 iunie cu proba de evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română. Prima proba scrisă, la limba şi literatura română este programată pentru dată de 30 iunie. Primele rezultate vor fi afişate pe 7 iulie.

Notele vor putea fi găsite online accesând site-ul Ministerului Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel