Nedeia Novaci a trecut cu 4 de „Da”. Andra: Faceți o treabă extraordinară, doamnă profesoară

Românii au Talent
Românii au Talent

Grupul Vocal Folcloric Nedeia Novaci a fost o prezență foarte apreciată din partea juriului Românii au Talent.

„Suntem Grupul Vocal Folcloric Nedeia Novaci. Cântăm pentru a menține poporul pastoral, adică ciobănia. Sunt copiii ciobanilor de pe Transalpina.”, a spus profesoara care i-a însoțit pe copii pe scena Românii au Talent.

„Am 1300 de oi.”, a spus unul dintre copii, după care un altul a completat „Eu am 600 de oi, în Lotru.”. Un al treilea a spus că „În timpul săptămânii sunt cu școala, unde am note bune. În weekend merg la unchiul meu”.

După cum a spus și profesoara copiilor, aceștia sunt fiii și fiicele ciobanilor din Transalpina, iar fiecare dintre aceștia au oi sau se ocupă cu ele.

„Stați puțin, să ne înțelegem, voi toți aveți oi?”, a întrebat Dragoș Bucur, după care copiii au spus în cor „Da, toți avem”.

„Hai nu pe bune, sunteți copii de ciobani? a mai întrebat Dragoș Bucur.

„E foarte drăguț că încercați să trimiteți mai departe pe cale culturală acest lucru, iar bacii sunt pe cale de dispariție. Mă bucur că cineva mai ține drapelul sus din punctul ăsta de vedere.”, a precizat Andi Moisescu.

„Eu cred că treaba asta e atât de autentică și faptul că acum vă și cunosc povestea... Iar dumneavoastră faceți o treabă extraordinară, doamnă profesoară, că vă ocupați de acești copii. Ne vedem în următoarea etapă cu 4 de „Da””, a încheiat și Andra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel