Neamţ: Doi copii de 2 şi 4 ani care trăiau într-un adăpost improvizat, duşi la un centru social

Doi copii de 2 respectiv 4 ani, care trăiau într-un adăpost improvizat, pe malul râului Bistriţa, în Piatra-Neamţ, alături de doi adulţi, au fost găsiţi de Poliţia Locală în urma unei acţiuni desfăşurată la solicitarea Direcţiei de Asistenţă Socială, fiind duşi la un centru social. 

Locul în care trăiau cele patru persoane era insalubru şi nu asigura condiţiile minime de trai, mai ales pentru nişte minori, potrivit poliţiştilor locali. 'Atât bărbatul cât şi concubina acestuia, împreună cu minorii în vârstă de 2, respectiv 4 ani, au fost conduşi la Centrul Social 'Împreună' din Piatra-Neamţ, pentru a fi cazaţi şi pentru a beneficia de măsurile de asistenţă socială care se acordă în astfel de cazuri', au informat reprezentanţii Poliţiei Locale Piatra-Neamţ într-un comunicat de presă remis, vineri, AGERPRES.

Adăpostul improvizat a fost desfiinţat, iar zona urmează să fie salubrizată. Poliţiştii locali au mai descoperit, în cadrul aceleiaşi acţiuni, doi bărbaţi care locuiau într-un cort, în spatele unei grădini. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, au fost puşi să demoleze locuinţa improvizată şi li s-a pus în vedere să se deplaseze către localităţile de domiciliu, respectiv oraşul Roznov şi comuna Girov. În urmă cu două luni, poliţiştii locali au găsit un bărbat şi o femeie care trăiau într-o locuinţă improvizată într-un copac, pe dealul Cozla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel