Neamţ: Program prelungit cu două ore pe zi la Serviciul de Paşapoarte

Florin Răvdan / 25 iun 2019 / 15:03 Salveaza PDF Comentarii

Programul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple a fost prelungit cu două ore, începând cu data de 24 iunie, se arată într-un comunicat de presă remis, marţi, AGERPRES, de Instituţia Prefectului Neamţ.

Ministerul Afacerilor Interne tratează cu prioritate asigurarea unor condiţii de normalitate pentru cetăţenii care doresc paşaport, având în atenţie luarea de măsuri suplimentare pentru reducerea aglomeraţiei acolo unde este cazul.

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor din judeţul Neamţ, începând cu data de 24.06.2019, programul de lucru cu publicul a fost prelungit cu 2 ore, între 8,30 - 18,30, pentru activitatea Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple, din Piatra-Neamţ, se arată în comunicatul de presă.

Pentru evitarea aglomeraţiei, atât la depunerea cererilor de eliberare a paşaportului cât şi la ridicarea acestuia, Instituţia Prefectului Neamţ a reamintit că există posibilitatea de programare online pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/. Solicitanţii pot verifica stadiul cererii lor la adresa https://epasapoarte.ro/verifica/, existând posibilitatea ca acesta să fie eliberat mai devreme decât termenul comunicat la depunerea solicitării. În acelaşi timp, a fost introdusă posibilitatea expedierii paşaportului simplu electronic prin poştă. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27