NBC, ”Fake News” la cel mai înalt nivel. Trump, reacție promptă

Casa Albă se află în mijlocul unui nou scandal. Rex Tillerson l-ar fi numit pe Donald Trump ”idiot” și a fost la un pas să demisioneze. Totul nu a fost decât un ”fake news” (nr. - știre falsă) lansată de NBC News.

Potrivit NBC News Secretarul de Stat american Rex Tillerson l-ar fi numit pe Donald Trump ”idiot”. Totul s-ar fi petrecut în timpul unei reuniuni care a avut loc în această vară la Pentagon. Mai mult, potrivit NBC News, Tillerson a fost la un pas să demisioneze din cauza neînțelegerilor pe care le-a avut cu Donald Trump în ceea ce privește tensiunile din politica externă, relația cu Iranul și Coreea de Nord.

Donald Trump a reacționat imediat și a precizat că este vorba de "Fake News" (nr. - știri false). Totodată, președintele SUA a solicitat NBC News să-și ceară scuze imediat. 

Într-o conferință de presă susținută astăzi, Rex Tillerson a negat categoric că a vrut să demisioneze, precizând că nu vrea să comenteze chestiuni ”mărunte”, informează Fox News. Tillerson a subliniat că îl sprijină pe Trump în ceea ce privește obiectivul politicii externe iar președintele SUA ”își iubește țara”. Totodată, el a mai precizat că Donald Trump ”îi pune pe americani și America pe primul loc”.

Într-o altă postare pe Twitter, Donald Trump a transmis că NBC News este ”mai necinstit” chiar decât CNN, arătând din nou că știrea este una falsă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel