Naty Badea: Se luptă pentru un loc în fața primarului din București. Atmosfera e tristă

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea a avut o intervenție din Italia.

„În România, sunt puține restricții care au mai rămas valabile și sigur că toată lumea s-a bucurat de această destindere, de felul în care s-au putut desfășura petrecerile de Crăciun. Restul Europei este sub cheie și toată lumea se întreabă de ce România e altfel. Ce avem de învățat din ceea ce fac alții”, a spus, duminică seară, la Antena 3, Adrian Ursu, ulterior Naty Badea având o intervenție telefonică din Italia. 

„Este prima oară când petrec Crăciunul în Italia. M-am dus la Veneția, localnicii de aici mi-au spus să nu vin pentru că voi fi dezamăgită, însă eu am insistat. Am găsit o Veneție extrem de tristă, destul de pustie, acest lucru nu m-a deranjat, pentru că îmi place să nu fie aglomerat, dar nu erau multe lucruri amenajate. Un brad destul de sărăcuț”, a spus Naty Badea, moment în care a intervenit Adrian Ursu: „Hai că, totuși, arată mai bine decât cel al lui Nicușor (n.r. primarul general al Capitalei, Nicușor Dan). Un pic mai bine!”

„Concurează, e pe acolo... Se luptă pentru un loc în fața primarului din București. Atmosfera era una tristă”, a mai spus Naty Badea.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a justificat, în seara de Ajun, absența instalațiilor de iluminat festiv în mare parte a Capitalei, în comparație cu alți ani, prin lipsa banilor de la buget.

2. -imagine fara descriere- (naty_badea_venetia_70035300.jpg)

Citește și: Adrian Ursu: A sunat Arşinel în timpul unei dezbateri ca să spună următorul banc

Amintim că Adrian Ursu, realizator Antena 3, a povestit în ediția specială de Crăciun, intervenţia amuzantă a lui Alexandru Arşinel în timpul unei dezbateri în direct despre Traian Băsescu pentru a spune un... banc.

„Aveam emisiune în direct, foarte importantă. Eram eu cu Mihai (n.r. Mihai Gâdea) şi prezentam acolo să facem petiţie, să trimitem în America, şi sună telefonul meu. Mă uit, Alexandru Arşinel. Zic: maestrul nu ştie că suntem în direct. Şi continuăm noi cu emisiunea şi sună din nou Alexandru Arşinel. Îi arăt lui Mihai şi îi răspund, poate este ceva.

- Bună seara, maestre. Noi suntem în direct, în emisiune.

- Da, da, ştiu că mă uit la voi şi vreau să vă spun ceva foarte tare.

- Da, maestre, să vă dau pe speaker.

-  Îl sună Hipo pe Croco:

- Ce faci Croco?

- Uite, stau pe aici.

 - Auzi, pe tine te-a sunat unul Noe?

- Nu!

- Hm, nasol!

Şi noi am continuat să vorbim despre Băsescu”, a povestit, amuzat, Adrian Ursu într-o ediție specială la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel