Narcisa Iorga, în război cu un lider de partid: Mi-e rușine cu un asemenea om politic

Narcisa Iorga, fost membru CNA, este revoltată după ce un lider politic consideră că nu se justifică decretarea doliului național în memoria tinerilor care au pierit în Club Colectiv.

Aurelian Pavelescu, lider PNȚCD, se declară nemulțumit de faptul că s-a decretat doliu național după tragedia de la Clubul Colectiv, apreciind că nu se justifică în acest caz și că este un act de propaganda politică.

Afirmațiile lui Aurelian Pavelescu au generat o reacție furtunoasă din partea Narcisei Iorga, care mărturisește că "îi este rușine cu un asemena om politic". 

Citește și: Lider de partid, mesaj SCANDALOS cu privire la tragedia de la Colectiv

"Cititi ce scrie acest om politic! Nu l-as vota nici daca ar ramane ultimul pe pamant!

Acest personaj este avocat, s-ar putea pune benevol la dispozitia unui parinte care si-a pierdut copilul in incendiu. Imaginati-va insa cum ar fi ca el să fie unul dintre medicii care ar trebui sa lupte pentru viata unui ranit...
Mi-e rusine cu un asemenea om politic!", a scris, pe Facebook, Narcisa Iorga.

Politicianul a replicat, pe pagina sa de socializare: "Narcisa Iorga, fosta membra CNA de la PDL si trimisa in judecata pentru coruptie de DNA, spune ca nu m-ar vota, pentru postul despre doliul national. Dupa ce si-a afisat o banda pentru doliu pe peretele d-sale. Ca sunt un om politic... adica, nu. D-na Iorga, va rog sa nu ma votati. Votul dvs. ar fi pentru mine o insulta. Acelasi mesaj pentru cei care ma tot ameninta cu votul, pentru ca nu le sunt pe plac. Eu sunt un om liber. Este greu sa le faci tuturor pe plac si, cu deosebire, prostilor", a scris ulterior, Aurelian Pavelescu.

Fosta membră a CNA a reacționat din nou cu un mesaj pentru "Micul om politic Aurelian Pavelescu".

"Micul om politic Aurelian Pavelescu s-a ofticat că am scris despre aberațiile lui politice, deși e doar un "creștin" vopsit. Ca bărbat adevărat ce e, nici măcar nu-mi permite să comentez pe contul lui. Drept pentru care sunt nevoită să-i răspund tot aici:
Domnule Aurelian Pavelescu, pe lângă faptul că nu v-aș vota nici dacă ați fi ultimul om politic rămas pe pământ, nici ca avocat nu v-aș lua. Nici benevol. Sunt convinsă că mi-ați face mai mult rău decât bine", i-a transmis Narcisa Iorga politicianului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel