Naomi Osaka - lovitură financiară, nou sponsor. A reușit ce n-a reușit Halep

Naomi Osaka - lovitură financiară, nou sponsor. A reușit ce n-a reușit Halep
Naomi Osaka - lovitură financiară, nou sponsor. A reușit ce n-a reușit Halep

Naomi Osaka a reușit o lovitură financiară printr-un nou contract cu același sponsor ca al Simonei Halep.

Japoneza Naomi Osaka, numărul unu în tenisul profesionist feminin, a semnat un contract de sponsorizare cu Nike şi va purta noul echipament începând cu turneul de la Stuttgart, programat spre finalul lunii aprilie, relatează Reuters. Judcătoarea nr. 1 WTA a făcut anunțul la doar câteva ore după întâlnirea cu cel care este imaginea Nike, superstarul LeBron James.

Osaka, campioană la US Open în 2018 şi Australian Open în 2019, avea un contract cu Adidas, care însă a expirat la finalul anului 2018 şi care nu a mai fost prelungit, deşi a purtat echipamentul firmei germane în prima parte a anului. Conform presei japoneze, Naomi Osaka a refuzat alte oferte, precum cea de la Uniqlo, şi a decis să semneze cu Nike, firmă americană de care este legată şi jucătoarea română Simona Halep.

Citește și: VIDEO Pliskova, după victoria la Halep: Cred că era frustrată

Încântați să inspirăm o nouă generație de sportive



Sunt mândră să devin membră a familiei Nike şi sunt nerăbdătoare să fiu implicată în toate oportunităţile pe care Nike le are de oferit. Nike are un istorie legendară şi abia aştept să fiu parte a acestor momente pentru mulţi ani de acum înainte, a declarat Osaka într-un comunicat.

"Naomi este un talent incredibil adăugat în lista noastră și ne ajută să ne angajăm să inspirăm o nouă generație de sportivi de sex feminin", a declarat Amy Montagne, vicepresedinte al Nike, manager general pe Interese Globale. "Suntem încântați să o avem alături de echipa noastră", a adăugat ea.


Osaka a devenit prima jucătoare din Japonia are a cucerit un Grand Slam, ca urmare a succesului ei de la US Open 2018. De atunci ea a încheiat diverse contracte de sponsorizare cu firme precum All Nippon Airways, Nissan sau Citizen. Potrivit presei americane, sportiva japoneză va câștiga 8,5 milioane de dolari pe an de la Nike. Simona Halep are un contract de 1,7 milioane de dolari plus bonusuri.

Citește și: Miami Open 2019 - Segărceanu explică eșecul Simonei Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel