Nadia Comăneci și Ilie Năstase, criticați de Radu Banciu: Merită să-ţi baţi joc de ei

banciu-310x207
banciu-310x207

Fosta stea a gimnasticii românești, Nadia Comăneci, și Ilie Năstase, denumit "copilul teribil al tenisului", au devenit țintele unui atac dur lansat de Radu Banciu, în emisiunea pe care acesta o realizează la postul B1 TV, după ce Robert Turcescu a atacat-o pe fosta gimnastă, pentru o reclamă la o cunoscută marcă de margarină.

“Nadia Comăneci nu are absolut nicio vină. Orice sportiv trăieşte din aşa ceva (reclamă – n.r.). Ai notorietate şi atunci vii şi faci reclamă la ceva. Care este diferenţa între a face reclamă la un produs de genul ăsta şi a face reclamă la o firmă de telefonie mobilă?”, a precizat, luni seară, Radu Banciu în emisiunea pe care o realizează la B1 TV, potrivit libertatea.ro.

Ulterior, însă, Radu Banciu a explicat, în termeni duri, de ce atacul lui Turcescu nu este deloc unul deplasat.

“Turcescu a făcut-o praf pe Nadia Comăneci, pe Ilie Năstase… are tot dreptul să îi facă praf pe ăştia. Este dreptul tău să spui ce crezi despre ei pentru că, după ce au terminat-o cu cariera, sunt nişte oameni ca noi toţi, ba dimpotrivă, chiar mai slabi. (...) Că merită să-i plesneşti, să-ţi baţi joc de ei… Că, într-adevăr, au ajuns într-o situaţie jalnică amândoi. Aia botoxată, penibilă în toate intervenţiile, poţi să râzi un pic de ea, dar cum râde toată lumea de toată lumea. De Ilie Năstase ce să mai vorbim, cu candidatura lui la primăria Capitalei. E un fel de Victor Ciorbea mai norocos la femei. Cum să fii,mă, tu Brad Pitt al României şi să-şi găseşti o astfel de soţie? Că e un Mister Bean e mult spus”, a spus Radu Banciu.

Robert Turcescu a postat, în ultima perioadă, pe contul său de socializare, o serie de comentarii acide la adresa Nadiei Comăneci, pentru faptul că fosta mare gimnastă și-a asociat imaginea cu o renumită marcă de margarină, dar și la adresa lui Ilie Năstase, după ce marele campion la tenis de câmp i-a atras atenția să se "potolească".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel