Mutu: ”PNL se folosește ilegal de însemnele PSD!” Intervenția Poliției după ce au făcut liberalii

Gabriel Mutu
Gabriel Mutu

Gabriel Mutu, primar al Sectorului 6 şi preşedinte al PSD Bucureşti, anunţă că a sesizat poliţia în legătură cu un material de campanie defăimător. 

"Am sesizat organele de Poliție în legătură cu un material de campanie defăimător, propagat de Partidul Național Liberal în căsuțele poștale din Municipiul București. PNL se folosește ilegal de însemnele Partidului Social Democrat, dovedind, încă o dată, incapacitatea de a se promova prin acțiunile proprii.

PNL nu este capabil să atragă electorat prin mesaje pozitive și prin soluții reale pentru societate și apelează la practici interzise prin lege. Lipsa unei oferte electorale și a unei propuneri serioase de guvernare îi îndeamnă pe liberali la promovarea unei politici distructive, incoerente și de dezbinare. PNL nu are un mesaj politic, nu are un slogan memorabil și folosește cu rea credință însemnele Partidului Social Democrat.

Dincolo de aceste acțiuni agresive și ilegale, noi, membrii PSD vom continua să ducem o campanie onestă și să informăm corect cetățenii din București și nu numai, asupra realizărilor administrației locale și centrale și, implicit, asupra importanței alegerilor europarlamentare", a transmis Gabriel Mutu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel