PNL - USR+PLUS, incident Cluj. Rareş Bogdan: Nu-mi reproșați mie metode cu care nu sunt de acord!

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Rareş Bogdan, candidatul care deschide lista PNL la europarlamentare, a reacţionat după incidentul de la Cluj, acolo unde doi tineri au împărţit pliante defăimătoare la adresa USR+PLUS. 

"Doar împreună putem reuși! Dușmanul nostru și al României este Coaliția PSD-ALDE. Îmi cer eu scuze pentru nesăbuința unor tineri. Au fost exclusi din partid. Nu-mi reproșați mie metode cu care nu sunt de acord!

Vă rog pe toți cei care credeți într-o Românie europeană, o Românie a oamenilor cinstiți, a valorilor, să facem front comun împotriva adevăraților dușmani ai noștri, pentru a salva viitorul copiilor noștri! Încă de la începutul intrării mele în politică am spus în mod clar că vom guverna România noi, cei din PNL, alături de USR-PLUS. Cu ei, nu cu altcineva! Gândiți campania electorală și toate acțiunile voastre în acest spirit! Dacian, Dan, Andrei, Claudiu, Stelian, Vlad, Cristian, Dragoș sau Cosette și Clotilde sunt cei alături de care trebuie să restabilim drumul firesc al României", a transmis Rareş Bogdan.


"În societatea tradițională românească, Sfintele Paști erau un moment al împăcării. Există și acum comunități în satele României unde oamenii își cer Iertare unii de la alții! Pace! Uniți!", a mai scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel