PSD Diaspora, noi organizaţii. Unde au fost deschise

În această perioadă, în care PSD SUA, PSD Belgia şi PSD Spania continuă înfiinţarea de organizaţii, nici PSD Austria nu se lasă mai prejos.

Încurajat de tot mai mulţi români, care au decis să locuiască, să muncească ori să studieze în Austria şi care şi-au exprimat dorinţa de a se implica politic, simpatizând cu doctrina social-democrată, preşedintele PSD Austria, Vasile Pasăre, a reuşit, într-un un timp record, să înfiinţeze pe teritoriul Austriei un număr de 5 organizaţii, urmând ca în următoarea săptămână să mai înfiinţeze încă două, anunţă PSD Diaspora.

"Prioritate pentru Partidul Social Democrat"



"Implicarea cât mai multor români, plecaţi în alte state, în viaţa politică, economică, ştiinţifică, socială, culturală a ţării, reprezintă o prioritate pentru Partidul Social Democrat. Având în vedere anul electoral în care ne aflăm şi apropierea cu paşi repezi a alegerilor europarlamentare, tot mai mulţi români plecaţi în afară şi-au exprimat intenţia de a face parte din Partidul Social Democrat, de a fi activişti adevăraţi, pentru a se implica în procesul electoral. Le mulţumesc, pe această cale, pentru că au încredere în valorile social-democrate şi pentru faptul că atunci când mă deplasez în statele în care românii noştri şi-au creat o viaţă nouă, aceştia participă la întâlnirile organizate, aducându-ne la cunoştinţă problemele cu care se confruntă, fapt care facilitează implicarea noastră în rezolvarea acestor situaţii", a transmis preşedintele PSD Diaspora, Lilla Debelka.

Astăzi, PSD Austria reprezintă una din multele organizaţiile PSD puternice din lume, având filiale în Viena, Linz, Salzburg, Gratz, Klagenfurt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel