EXCLUSIV  Munti vs. Silviu. Chefi la cuțite sezon 6. Răsturnare de situație privind câștigătorul

Chefi la cuțite finală sezon 6 câștigător
Chefi la cuțite finală sezon 6 câștigător

Mihai Munteanu, cunoscut drept Munti, din echipa albastră condusă de Sorin Bontea, a câștigat Chefi la cuțite sezon 6.

Pentru că unele voci au spus că Silviu Nedelea ar fi meritat să câștige Chefi la cuțite, am lansat un sondaj pe DC News cu întrebarea: ”A meritat Mihai Munteanu (Munti) să câștige Chefi la cuțite?”. Răspunsul a fost negativ, mai precis aproape 70% dintre cititori au zis că NU.

Iată rezultatul sondajului cu întrebarea ”A meritat Mihai Munteanu (Munti) să câștige Chefi la cuțite?”:

DA 31,01% (18576)


NU 68,99% (41336).

(w670)

Marți seară, Cătălin Bădici și Silviu Nedelea au fost la un singur pas de a lupta în cea mai importantă etapă a concursului, dar au părăsit show-ul în ultima probă a semifinalei. Astfel, finala a adus față în față trei bucătari extrem de talentați- unul din echipa albastră, condusă de chef Sorin Bontea și doi din echipa galbenă, a lui chef Cătălin Scărlătescu.

Singurul cuțit de aur rămas în competiție, dar și singura femeie bucătar din finală

Mihai Munteanu, Andrei Balazs și Maria Burlacu, singurul cuțit de aur rămas în competiție, dar și singura femeie bucătar din finală, au fost cei ce au intrat într-o ultimă provocare culinară, o ultimă luptă spre marele premiu al sezonului șase. O finală între tunicile galbene și albastre i-a reunit în bucătărie și pe foștii concurenți eliminați până acum, care au avut rolul de a-i ajuta pe cei trei finaliști. Farfurii spectaculoase, de fine-dining, un juriu format din oameni de calibru, cu renume în gastronomie și emoții copleșitoare, toate s-au aflat printre ingredientele ediției finale ale sezonului șase. După o probă de gătit de trei ore și jumătate, timp în care toți concurenții au lucrat cot la cot pentru marele titlu, verdictul serii, dat de Gina Pistol, a adus multă bucurie în platou. Cu ochii înlăcrimați, Munti, bucătarul lui chef Sorin Bontea, a primit vestea cea mare: el este câștigătorul celui de-al șaselea sezon și al premiului de 30.000 de euro. "Încă nu îmi vine să cred că am câștigat! Chefi la cuțite a fost o experiență incredibilă, care m-a trecut prin toate stările. De la fericire, la agonie, de la dezamăgire..la multe speranțe. Nu mă așteptam să ajung atât de departe, am luat competiția pas cu pas și mi-am demonstrat mie, în primul rând, că totul este posibil. De ce am obținut eu titlul? Cred că așa a vrut Dumnezeu.", a declarat câștigătorul.

Dorința lui Scărlătescu

După două sezoane în care nu a sperat la titlu, chef Cătălin a fost la un singur pas de a obține victoria, însă nici în acest an, finala nu a strălucit în culoarea sa: "Dacă Munti a putut să facă față celor doi concurenți ai mei, înseamnă că a gătit. Îți mulțumesc că te-am cunoscut, și sunt sigur că fără voi trei, Andrei, Maria și Munti, bucătăria și gastronomia românească nu ar fi atât de împlinită. Acest sezon ne-a ridicat mingea sus, sus de tot.", a declarat chef Cătălin Scărlătescu, emoționat, la finalul serii. De asemenea, mentorul echipei galbene a mărturisit și care sunt planurile sale pentru următorul sezon "Chefi la cuțite": "În seara asta am fost la mustață... să duc cea mai talentată lady-chef acolo sus! În sezonul șapte, vreau să câștig cu o lady-chef, țara aceasta are nevoie de așa ceva!".

VEZI ȘI: Interceptări Mihaela Rădulescu, abuz DNA. Mircea Badea, replică NEROSTITĂ de Andreea Marin

 

Fiul lui Caramitru (USR), replici șocante cu o liberală: Le dăm foc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel