Fiul lui Caramitru (USR), replici șocante cu o liberală: Le dăm foc

Andrei-Caramitru
Andrei-Caramitru

Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, și membru al USR a lansat un avertisment dur asupra Guvernului Dăncilă, legat de legile Justiției.

”Înțeleg ca PSD vrea sa dea OUG-uri cu efecte juridice retroactive (ceea ce este clar neconstituțional) - ca să anuleze procese judecate in trecut și sa scape de condamnări date deja.

Vreau sa le zic clar : nu va jucați cu focul. Dacă așa ceva devine posibil și acceptat ca fiind constituțional - de ce nu am da și noi un OUG retroactiv in prima zi de guvernare care sa anuleze tot ce ați făcut voi și să va și arunce in pușcărie imediat pe toți ? Ce ne-ar împiedica dacă exista precedent ? Și de ce nu am face asta ÎNAINTE de a alinia toată legislația cu recomandările MCV si ale Comisiei de la Veneția ? Așa scăpăm și de voi și rezolvam și toată legislația juridică rapid (ca nu o sa mai aibă cine sa o blocheze - veți fi toți la Rahova și Jilava). Așa că gândiți-vă bine ce faceți !!!!!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

De la această postare, a urmat un schimb de replici cu liberala Crina Dobre.

Iată mesajele de pe Facebook:

Crina Dobre:  Ei nu o dau tinand cont ca pe viitor ar putea pierde puterea. O dau fiind siguri ca asa nu vor mai pierde niciodata puterea. Deci atenti tot noi trebuie sa fim.

Andrei Caramitru: Știu. Trebuie sa câștigam alegerile sau - dacă le masluiesc și le fură masiv - sa le dam foc.

Crina Dobre: Imi este constant teama ca se va lasa cu morti povestea asta. Gasca psd-ista nu renunta (vezi interventiile nerusinate din PE), noi nu vom accepta sa ne distruga tara si va iesi răzbel ;).

Andrei Caramitru: Cam de asta îmi e și mie frica. Situație gen Venezuela. (...)  Jandarmii - dacă le dublează salariile - cred ca ar fi pregătiți sa ne împuște pe toți. Nu am nici un dubiu.

(w670)

VEZI ȘI: Cristoiu: E singurul candidat care poate să-l bată pe Iohannis. Ca să vă enervez pe toți, vă spun acest lucru

 

Interceptări Mihaela Rădulescu, abuz DNA. Mircea Badea, replică NEROSTITĂ de Andreea Marin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel