Mugur Ciuvică: E ridicol din partea Opoziției. Un ghiveci mult prea complicat

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, a criticat "jocul de glezne" al Opoziției, de a crea un USL mai mic care să-l aducă la guvernare la Cătălin Predoiu.

Președintele Grupului de Investigații Politice a opinat, la Antena 3, că "Guvernul nu mai are ce să mai testeze. Și-a testat majoritatea în decembrie. Acum să-și testeze opoziția voturile. În mod normal, PSD o să rămâna la guvernare dacă vrea și dacă apele din interior nu sunt foarte tulburi. Ăștialalți fac joc de glezne". 

Mugur Ciuvică a subliniat că este acum la Putere un USL mai mic, format dintr-un PSD mare și un partid liberal mai mic, PLR-ul lui Tăriceanu, iar Opoziția dorește și ea un USL mai mic, dintr-un PNL mare și Geoană cu Vanghelie. "În primul rând că e ridicol din partea opoziției, că ei se agită acum, cred că le va fi greu, că ar trebui să aducă alături de ei tot ce e în afara PSD. Ar fi un ghiveci mult prea complicat și d-aia cred că nu se va realiza".

"După părerea mea, Ponta a guvernat decent și are anumite rezultate, nu spectaculoase, dar e un guvern ok", a subliniat Mugur Ciuvică, criticând propunerea PNL pentru funcția de premier a lui Cătălin Predoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel