Monica Tatoiu: Ce se poartă în criză economică și cum te ferești de bănci

Monica Tatoiu a fost dintotdeauna o femeie foarte elegantă și recomandă tuturor să poarte anumite ținute care să îi ferească de criza economică și mai ales de bănci. Mai în glumă, mai în serios, Monica Tatoiu a explicat, la Antena 1, ce elemente vestimentare sunt la modă și cum reușim să ne menținem optimismul în această perioadă.

În opinia Monicăi Tatoiu, sclipiciul este esențial pentru femei în acest an: „Băgăm sclipici care s-a purtat în istoria modei când a picat bursa. Sclipiciul trebuie să fie aura care să te protejeze de atacurile băncilor. Textura materialului trebuie să fie fluidă. Lungimea hainelor, indiferent cât de mic, înalt, gras sau slab ești, neapărat lungă. Nu se mai poartă tricoul băgat în pantaloni pentru că silueta modernă s-a modificat din cauza alimentației fast-food. Problema e că dacă ești micuță și grăsuță. Totul trebuie fluid și să curgă”.

Monica Tatoiu propune botine în locul tocurilor înalte

Nici tocurile înalte nu mai sunt la modă, iar Monica Tatoiu are și variante de încălțări: „Gata cu tocurile înalte pe care oricum doar în România le mai vezi! Dacă te duci în afară, nu întâlnești așa ceva. Se poartă pantofii mai masculini, nu tocuri înalte. Sau botine. Cam asta e moda. Vine criza peste noi. Se poartă din nou gențile mari. Fetele până în 30 de ani e la modă să poarte părul lung, iar cele care au depășit acest prag, părul scurt și cercei lungi. Bijuteriile și accesoriile trebuie să fie cât mai voluminoase, dar confecționate din materiale foarte ușoare, să nu ne provoace dureri prin simpla purtare. Îndrăzniți să nu fiți îngenunchiați de criza economică mondială!”.

Bărbații trebuie să poarte haine negre și pelerină

Când vine vorba de vestimentația bărbaților, Monica Tatoiu este împotriva culorilor țipătoare și a croielilor mulate pe corp. „Bărbații în primul rând se îmbracă cu bani și se maturizează mai greu. Pe vremuri, pantalonii plesneau pe ei de cât de mulați erau și se puteau face de râs la orice emoție simțită la vreo apariție feminină. Bărbatul trebuie să se îmbrace în negru complet cu maxim o linie albă care să delimiteze forma piciorului și pelerină ca de la 1800. Hainele din magazinele de prin malluri sunt prea strânse pe bărbați și acest stil nu este masculin”, crede fosta femeie de afaceri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel