Monica Pop, reacție dură după raportul Ministerului Sănătății

Medicul Monica Pop a răspuns, în cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, concluziilor din raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătății, care a descoperit mai multe nereguli la Spitalul de Oftalmologie.

"Noi nu am văzut acest raport, am aflat din media. Corpul de control al Primului-Ministru nu a venit niciodată la noi, e vorba de cel de la Ministerul Sănătății. Toată această exagerare este o scoatere din context și eu o consider o răzbunare.

Curtea de Conturi niciodată nu a găsit nimic. Acest comunicat contravine concluziilor prezentate de Corpul de Control când au plecat de la noi. Eu am fost angajată la cabinetul de consultații, într-o perioadă în care incompatibilitatea nu era o problemă. Există o persoană care face permanent reclamații, avem peste 400 de procese cu ea.

Avem hotărâre definitivă de la ANI, nu există nicio incompatibilitate. Dacă o firmă a închiriat un spațiu, ea își face reparații. Noi i-am pus în vedere să le facă, cum să facă spitalul în spațiul lor" a spus medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie.

Citește și: Război Voiculescu-Monica Pop. Medicul, trimis la Parchet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel