Momentul incredibil în care un bărbat care făcea surf este lovit în plin de o balenă. "Credeam că o să mor" VIDEO

foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ
foto: Freepik *imagine cu rol ilustrativ

Bărbatul a filmat totul în timp ce încă se afla pe placa de surf.

Un bărbat are ce povesti copiilor și nepoților! A scăpat cu viață dintr-o situație incredibilă. În timp ce se afla pe placa sa de surf, Jason Breen, în vârstă de 55 de ani, a trăit un moment neașteptat pe o plajă din Sydney, Australia. Tocmai pornise camera de filmat prinsă de costumul său de surf când ceva neprevăzut s-a întâmplat.

Din adâncurile oceanului a ieșit la suprafață o balenă uriașă care a sărit peste Jason cu o forță impresionantă. Imaginile captate de camera sa arată momentul în care bărbatul își pierde echilibrul și cade în apă. Urmează cadre subacvatice care sugerează eforturile lui Jason de a reveni la suprafață.

Incidentul ne amintește, cu siguranță, de fragilitatea omului în fața forței naturii. Cu toate că a fost o experiență șocantă, Jason Breen a rămas în viață și a avut șansa de a împărtăși această poveste uimitoare cu lumea prin intermediul platformelor online.

„Tocmai am fost lovit de o balenă”, spune Breen în fața camerei după ce își recapătă respirația. 

                                                   

Bărbatul a povestit jurnaliștilor cum s-a prins de funia cu care era legat de placa de surf și l-a târât în adâncul apei. A reușit să scape doar după ce a frânghia s-a rupt.  „Credeam că o să mor. M-am gândit câteva secunde că așa e când mori”, a declarat Breen. El a susținut că există o șansă la un milion să fii lovit de o balenă atunci când te afli pe o placă de surf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel