Momentul ideal să spui "te iubesc"

Când începem o relație, mintea ne este invadată de sentimente copleșitoare, de fluturii nestăviliți și de emoții puternice față de persoana specială de lângă noi. Așa știm că suntem îndrăgostiți, lumea întreagă e a noastră și nimic din jur nu mai contează. 

Încet, încet, relația avansează, iar tu te refamiliarizezi cu acele dileme care apar alături de orice nou început.

Să îi spun eu primul "Te iubesc" sau să aștept să îmi zică el? Indiferent de cât de cerebral ești, dacă acest gând ți s-a năzărit în cap, cu greu mai scapi de el.

Din păcate, nu există un răspuns corect la întrebarea "Când spui te iubesc?", întrucât depinde de persoanele în discuție, de programarea lor emoțională și de cât de pregătiți sunt pentru o relație serioasă.

Sugestii 

Ca să nu îl ții pe "Te iubesc" pe vârful limbii și să te trezești într-o bună zi că vrea să iasă forțat printre buze, ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți oferim câteva sugestii privind cel mai bun moment în care să spui "Te iubesc".

În primul rând, asigură-te că ceea ce simți este, într-adevăr, dragoste. Pentru a nu te lasă indusă în eroare, fii sincer cu ține și răspunde onest la următoarele întrebări: Ai fluturi în stomac de fiecare data când îl vezi sau te gândești la el? Chiar îți este dor de el când nu îl vezi o zi sau două? Simți aceste trăiri puternice și în absența lui sau doar când este în preajmă ta? Dacă răspunzi afirmativ la întrebările de mai sus, atunci ești în măsură să spui că ești pe punctul de a dezvoltă trăiri cu adevărat puternice și durabile, informeaza one.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel