Momentul când un cerb a intrat în curtea unei şcoli din Râşnov, în timp ce elevii se aflau la cursuri

captură video Ocolul Silvic Brașov
captură video Ocolul Silvic Brașov

Un cerb a intrat în curtea unei școli.

Un cerb a fost surprins joi dimineața în curtea unei școli gimnaziale din orașul Râșnov, situat în județul Brașov. Localnicii au reușit să captureze imagini cu acest animal uimitor, distribuind ulterior aceste fotografii pe rețelele de socializare, scrie brasov.net. Primăria și Ocolul Silvic au fost alertate cu privire la prezența cerbului, care a fost ulterior tranchilizat, deoarece nu s-a putut îndruma spre pădurea în vecinătatea școlii.

Răzvan Iancu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râșnov, spune că autoritățile locale, în colaborare cu reprezentanții Ocolului Silvic din zonă, au fost notificate cu privire la prezența cerbului și au încercat să îl îndrume spre pădurea din localitate. Întrucât acest efort s-a dovedit nereușit, cerbul a fost tranchilizat și, în cel mai probabil scenariu, va fi relocat.

Nu au fost raportate incidente în urma apariției cerbului, cu profesorii sfătuindu-i pe elevi să nu se apropie de animal.

Conform reprezentantului oficial al Primăriei, aceasta este prima dată când un cerb a fost observat în Râșnov, în contrast cu observațiile anterioare ale localnicilor cu privire la apariția urșilor în oraș.

                                 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel