Momentul când o căprioară este salvată de la înec: „Gâfâia! Nu mai avea aer!”. Imaginile sunt virale

foto: Freepik
foto: Freepik

O căprioară a fost salvată de la înec, în ultimele clipe.

Thomas Buckley, un surfer de 22 de ani care muncește și ca salvamar pe timpul verii pe coasta Belmar, New Jersey, a reușit să salveze o căprioară care era aproape să se înece și să dispară în adâncuri. Buckley a fost la momentul potrivit în locul potrivit. Într-o dimineață pe coasta Belmar, a observat o căprioară luptându-se în valurile agitate. „Valurile erau foarte mari. M-a surprins să nu văd alți surferi în zonă”, a mărturisit Buckley, subliniind că era un curent destul de puternic în partea de nord.

Tânărul a ajuns pe plajă în acea dimineață din întâmplare, și asta pentru că nu era foarte hotărât să meargă. Abia se întorsese dintr-o călătorie și avea nevoie de odihnă, însă ceva l-a împins să-și ia placa și să meargă pe coastă. În momentul când s-a apropiat de țărm, Buckley a observat ceva neobișnuit în apropierea debarcaderului. „Am ajuns pe plajă și primul lucru pe care îl văd e un cap de cerb ieșind din apă”, a spus el. 

                                                     

Instinctele sale de salvamar s-au activat imediat, așa că a sărit fără să stea pe gânduri în ajutorul animalului. „Se pricepea să înoate, abia dacă am ținut pasul cu ea. Gâfâia. Nu mai avea aer. Era cu fața spre valuri și se tot ducea la fund. Trebuia să o ajut”. 

Thomas a reușit să scoată căprioara la mal, iar aceasta este în siguranță acum. „Ultima oară am văzut-o lângă stânci cum se uita la răsărit, stând acolo... tremurând”, a mai spus "eroul zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel