Momentul atentatului din Turcia, surprins de o cameră video

Un adevărat carnagiu a avut loc în această dimineață în apropierea gării centrale din capitala Turciei, Ankara, în urma celor două explozii din timpul unui marș pentru pace. Momentul deflagrației a fost surprins de un amator care filma un grup de participanți care executau un dans înaintea marșului. 

Câțiva dintre cei care se pregăteau să participe la miting tocmai dansau și scandau, potrivit ziare.com, "Aceasta e o piață însângerată", când acțiunea lor a fost întreruptă de zgomotul exploziei, generând haos.

Martori oculari au relatat că poliţia încercuise anterior zona unde au avut loc exploziile şi unde se adunau participanţii la marşul de protest, pentru a-i percheziționa. 

Locul deflagrațiilor este încercuit, iar căile de acces spre el sunt blocate. La faţa locului se află medici şi poliţişti.

Marșul de pace organizat de Confederaţia Sindicatelor din Sectorul Public (KESK), pentru a cere încetarea conflictului dintre organizaţia teroristă PKK şi statul turc, urma să aibă loc în Piaţa Sihhiye, din apropiere gării centrale din Ankara.

Potrivit agențiilor de presă AFP și Reuters, peste 20 de persoane au murit, alte 100 fiind rănite. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel