Momente grave la meciul Dinamo-FCSB. Ambulanța intervine

Jucătorul dinamovist Perovici a încasat un picior în plină figură. A căzut lat pe teren cu fața în jos. Jucătorii ambelor echipe au sărit să îi acorde prim ajutor în timp ce făceau semne disperate să intervină ambulanța. Într-un final, ambele Salvări prezente la stadion au intervenit.

Update:

Jucătorul a fost internat la Spitalul de Urgență Floreasca. Starea lui de sănătate este bună, dar rămâne sub supraveghrea medicilor

În min. 44, atacantul sârb Marko Perovic (Dinamo) a fost lovit cu piciorul în figură de Iulian Cristea (FCSB) şi şi-a pierdut cunoştinţa, fiind nevoie de intervenţia ambelor ambulanţe. Perovic a primit îngrijiri medicale şi i-a fost imobilizat gâtul, fiind scos de pe teren în ambulanţă.

Arbitrul Horaţiu Feşnic (Cluj-Napoca), care îi acordase iniţial cartonaşul galben lui Cristea, a revenit asupra deciziei şi i-a arătat cartonaşul roşu înainte de a relua jocul (45+4).

Atacantul Dinamovist și-a revenit după intervenția medicilor. Cartonaș roșu pentru fundașul central al FCSB, Iulian Cristea pentru faultul dur asupra lui Perovici. Jucătorul dinamovist a fost scos cu ambulanța și va fi transportat la spital, spun surse din tabăra dinamovistă. Se pare că a suferit o comoție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel