EXCLUSIV  Moment 0 în politică. Bușoi dă peste cap un scenariu despre PSD

Cristian Bușoi, președintele PNL București, a spus că Partidul Național Liberal nu va face sub nicio formă alianță cu PSD după 11 decembrie.

"În momentul în care se va face aritmetica parlamentară, va exista posibilitatea ca în jurul lui Dacian Cioloș să se facă o majoritate așa cum am descris-o. Nu va fi sub nicio formă posibilă o alianță de guvernare cu PSD. Ori rămâne PSD în opoziție, ori rămâne PNL în opoziție. Este cel mai sigur lucru care se va întâmpla în aceste alegeri parlamentare. Nu știm exact care vor fi scorurile. Nu va fi o alianță de guvernare cu PSD. Nici nu este normal să fie așa. Ne despart foarte multe principii. Într-un fel, cred că este bine să începem cu un moment zero al situației politice. În momentul 2016, apele trebuie separate", a zis liberalul la DC News Live.

Întrebat dacă are în vedere o colaborare cu PMP sau ALDE, dacă cele două partide vor intra în Parlament, Cristian Bușoi a zis: "Cred că e prematur să dau un verdict final mai ales că orice semnal de deschidere pe care l-a dat PNL față de aceste două partide s-a lovit mereu de refuzuri categorice și de neînțeles pentru mine cel puțin din partea domnului Tăriceanu. (...) Dacă va fi o prezență bună la vot, niciunul dintre aceste partide nu va intra în Parlament pentru că zona lor de susținere este relativ limitată".

Cât despre formarea unui guvern naționalist în România, liberalul a zis: "Cred că există un public pentru un partid naționalist cu condiția ca acesta să fie autentic naționalist și să aibă un lider credibil pentru oamenii care vor să audă astfel de mesaje".

[citeste si]

Răspunsul integral îl găsiți de la minutul 38:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel