Moartea lui Mâțu Stoian, ANCHETATĂ. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, OFICIAL: Acuzații de ucidere din culpă

foto Facebook Petrică Mâțu Stoian
foto Facebook Petrică Mâțu Stoian

Moartea lui Petrică Mâțu Stoian este anchetată de procurori. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a anunțat, astăzi, 8 noiembrie, că a fost demarată procedura penală, după moartea interpretului de muzică populară, Petrică Mâțu Stoian. Infracțiunea sub care a fost demarată ancheta este cea de ucidere din culpă. 

”Vă informăm că la data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/2021, având ca obiect infracțiunea de ucidere din culpă prev. de art. 192 alin. 1 C.p.

În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secției de terapie intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Precizăm că activitățile investigative specifice fazei de urmărire penală, ca prima fază a procesului penal, se desfășoară conform prevederilor legale din Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, orice persoană cercetată în această fază a procesului penal beneficiind de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri de condamnare definitive, în condițiile legii.” arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița. 

Petrică Mâțu Stoian a murit sâmbătă, 6 noiembrie, la vârsta de 61 de ani, în urma unui șoc septic. Interpretul era internat în stare gravă la spitalul din Reșița. El a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2. Deși boala COVID-19 a trecut, ea a lăsat sechele, pe care acum le trata. Decesul este considerat suspect. Se pare că un medic este cel care a făcut sesizarea la Parchet, conform Digi24. Familia artistului acuză, în același timp, că starea interpretului s-ar fi agravat după tratamentul administrat la o clinică privată. 

”Domnul a venit la clinică să facă terapie post-COVID-19. Din păcate, a dezvoltat o bronho-pneumonie. A decedat în urma unui șoc septic. Șocul septic ireversibil e o boală serioasă, cu mortalitate foarte mare. A fost pus pe tot ce trebuie, dar, din păcate organismul dânsului nu a mai rezistat, nici măcar la resuscitare”, a precizat medicul care îl trata pe artist, la RomâniaTV. 

Citește și: Niculina Stoican, reacția care-ți dă FIORI după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: DOARE atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel