Moarte suspectă. Un polițist a lovit mortal un pieton. Cum se apără omul legii

 Un poliţist a lovit joi dimineaţă, cu maşina de serviciu, un bărbat, în timp ce se afla într-o misiune de patrulare, accidentul producându-se pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului din judeţul Bistriţa-Năsăud. 

Poliţistul implicat în accident susţine că bărbatul ar fi fost deja întins pe carosabil. 

"Pe DN 17, în localitatea Tiha Bârgăului, un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, aflat în timpul serviciului de patrulare, a accidentat un bărbat care se afla întins pe carosabil, căzut. Poliţistul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Bărbatul rănit a fost transportat la spital şi urmează a fi testat. Cercetările vor fi efectuate de Serviciul Rutier", a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ. 

Maşina de intervenţie a Poliţiei a suferit avarii minore, în schimb victima a fost găsită cu multiple leziuni şi traumatisme şi în stop cardio-respirator. 

La locul accidentului au intervenit echipajul de prim ajutor şi echipajul de terapie intensivă ale SMURD, care, după zeci de minute de manevre, au reuşit să îl resusciteze pe bărbat şi să-l transporte apoi la Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa. 

La această oră nu se cunosc date despre identitatea bărbatului accidentat de poliţist, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel