Moarte suspectă în Botoşani. Copil de 14 ani, găsit fără suflare în casă

Moarte suspectă în Botoşani. Copil de 14 ani, găsit fără suflare în casă / Foto: Pixabay
Moarte suspectă în Botoşani. Copil de 14 ani, găsit fără suflare în casă / Foto: Pixabay

Tragedie pentru o familie din Botoşani. Un adolescent de 14 ani a fost găsit fără suflare în casă.

Un adolescent de 14 ani din Botoșani a fost găsit mort în casă, transmite Realitatea Plus. Nimeni nu ştie cu exactitate care a fost cauza şi în ce împrejurări s-a produs tragicul eveniment.

Băiatul din municipiul Botoşani a fost găsit mort în casă, miercuri, chiar de către bunica sa. Adolescentul rămăsese singur doar pentru câteva ore. Bunica lui plecase la cumpărături şi s-a întors apoi să-i pregătească masa de prânz. Când a intrat în casă, bătrâna a descoperit că nepotul ei zăcea mort într-una din camere.

Bătrâna a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului a ajuns o ambulanţă de Terapie Intensivă şi s-a încercat resuscitarea copilului, dar totul a fost în zadar. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Deocamdată nu se ştie care a fost cauza morţii. Rudele băiatului spun că acesta nu părea să sufere de vreo boală şi nici nu avea urme de agresiune pe trup. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Copil de 2 ani din Galați, mort în condiții suspecte

Un copil de aproximativ 2 ani a murit în condiții suspecte. Incidentul a avut loc în luna iulie într-o localitate din județul Galați, transmite Mediafax. Copilul din localitatea Ivești a fost găsit mort de echipajele de ambulanță alertate de părinți. Aceștia le-au spus cadrelor medicale că fata s-a înecat, dar salvatorii nu au găsit corpuri străine în organism. Echipajele au făcut manevre de resuscitare însă nu au mai putut face nimic.

„O fetiță de doi, trei ani a fost preluată de un echipaj de al nostru, de la Ambulanță. A fost găsită în stop cardiac, deși inițial părinții ar fi spus că s-a înecat cu ceva. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, însă fără răspuns. Nu a fost găsit niciun corp străin. Nici de personalul nostru, nici de cei de la SMURD”, a declarat atunci reprezentantul SAJ Galați, Mihai Polinschi.

Una dintre variantele analizate de anchetatori era o problemă medicală. Antena 3 a transmis atunci că pe corpul fetiței de 2 ani medicii au găsit multe urme de lovituri, inclusiv la nivelul capului și gâtului. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească în ce condiții a murit copilul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel