Moțiune de cenzură. Valeriu Steriu, răspuns pentru Dragnea: Suntem dezamăgiți

Preşedintele executiv al PMP, Valeriu Steriu, i-a amintit miercuri liderului PSD, Liviu Dragnea, că UNPR a fost "partidul care a permis victoria categorică a stângii de la locale, din toată ţara, dar în special din Bucureşti", declarându-se "dezamăgit" de acest proiect politic. 

"Între realitatea istorică şi cea pe care şi-o aminteşte Liviu Dragnea este o diferenţă majoră: UNPR a fost partidul care a permis victoria categorică a stângii de la locale, din toată ţara, dar în special din Bucureşti. În urmă cu un an, când sărbătorea victoria unică din istoria PSD din Bucureşti, UNPR nu era 'un aliat toxic', ci un partener de încredere. Poate că în politică se pot întâmpla multe, dar istoria reală nu poate fi falsificată", a scris Steriu pe Facebook. 

Acesta a precizat că proiectul stângii pentru Bucureşti a "concretizat chiar mai puţine reuşite decât faimosul program de guvernare". 

"Dacă domnul Liviu Dragnea este dezamăgit de alianţa cu noi, care i-a permis victoria la Bucureşti, noi suntem mai dezamăgiţi că am susţinut un proiect politic care a ajuns să dezamăgească bucureştenii, care a bătut pasul pe loc şi a irosit un an din viaţa bucureştenilor şi care a concretizat chiar mai puţine reuşite decât faimosul program de guvernare", a conchis Valeriu Steriu. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, că PSD a hotărât că nu va repeta "greşelile trecutului" şi vorbit despre momentul când social-democraţii au renunţat "la alianţa toxică cu UNPR". 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel