Miting PSD Craiova. Violeta Vijulie - Claudiu Manda, SCANDAL la Antena 3

Vijulie - Manda scandal la Antena 3
Vijulie - Manda scandal la Antena 3

Violeta Vijulie, membru PNL, și Claudiu Manda, senator PSD, au avut un schimb de replici la Antena 3.

Violeta Vijulie a spus că oamenii care au venit vineri la mitingul PSD de la Craiova sunt oameni săraci, fără educație, aduși cu forța. Claudiu Manda a zis că ar trebui să ne uităm la atmosfera care a fost la miting pentru a ne da seama dacă românii sosiți acolo au fost plătiți sau nu.

Oamenii au fost aduși prin amenințări. Vorbim despre niște oameni foarte săraci, niște oameni care nu au educație. Au venit sub presiune. Trăiesc dintr-un salariu dat de la stat. Când îi sună șeful și le zice că trebuie să vină la miting ca să-și păstreze locul de muncă... nu au ce face”, a zis Violeta Vijulie.

VEZI ȘI: Știri mincinoase și amenințări pentru familia lui Mircea Badea. Naty: E îngrozitor să ți se întâmple așa ceva - video

Claudiu Manda, senator PSD, a spus: ”Dacă era cineva adus cu forța... acest lucru se putea observa din atmosfera de acolo. Oamenii au rezonat la mesajele noastre. S-a văzut asta! La miting au fost peste 40.000 de oameni. Au venit mai mulți oameni decât ne așteptam. PNL Dolj va lua sub 40.000 de voturi la alegerile din 26 mai 2019. PSD Dolj va lua aproximativ 142.000 voturi, iar PNL Dolj sub 40.000 voturi. Atunci vom vedea cât de mult ne-au bătut. Când văd cum se raportează la mitingul de la Craiova... îmi dau seama cât de mult îi doare și cât de mult îi frustrează. E clar că suntem pe drumul cel bun. Am primit mii de mesaje de încurajare de la români după mitingul PSD de la Craiova. Am primit și sub 100 de mesaje care conțineau jigniri. Acest lucru îmi arată că suntem pe drum cel bun”.

Violeta Vijulie și Claudiu Manda au avut schimbul de replici la Antena 3 în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

Miting PSD la Craiova

La mitingul PSD organizat la Craiova au fost prezenţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, mai mulţi candidaţi ai partidului pentru alegerile europarlamentare, printre care Rovana Plumb, Victor Negrescu, Dan Nica, Gabriela Zoană, Maria Grapini, Natalia Intontero, Cristian Terheş și Andi Cristea.

Dragnea, declarații la mitingul PSD de la Craiova

Liderul PSD, Liviu Dragnea, le-a transmis participanţilor la mitingul de la Craiova de vineri că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să răspundă pentru "casele furate" şi l-a acuzat pe şeful statului că vrea să distrugă PSD.

"Ăsta este PSD, ăsta e partidul pe care Iohannis şi clica lui vrea să-l distrugă. (...) Aici am crescut, pe malul Dunării, ca şi voi, şi peste tot mi s-a spus: 'Liviule nu te lăsa!' Mi-a mai zis cineva tot aici: 'Chiar dacă te arestează, să nu renunţi, că venim şi te scoatem de acolo'. Sper să nu ajungem, cu toate că asta este dorinţa de zi şi noapte a lui Iohannis, că este îngrozit de noi", le-a spus Dragnea susţinătorilor PSD.

El a spus că Iohannis trebuie să dea socoteală pentru "casele furate".

VEZI ȘI: Europarlamentare 2019. Manevra politică a lui Victor Ponta, dezvăluită - video

"Să plece în Germania? Poate pleacă la Miami, Costa Rica. Fraţilor, dar numai destinaţii din acesta frumoase îi prevedeţi. Nu poate să rămână în ţară şi să dea socoteală şi el şi ai lui pentru toate abuzurile din ultimii ani, pentru toate destinele distruse, vieţi frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o? Nu la Miami trebuie plece, trebuie să răspundă pentru casele furate şi el, şi ăia care îl acoperă", a mai spus Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel