EXCLUSIV  Știri mincinoase și amenințări pentru familia lui Mircea Badea. Naty: E îngrozitor să ți se întâmple așa ceva - video

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea, producător Antena 3, scriitoare și profesoară de limba italiană, a fost întrebată dacă a fost vreo știre falsă care a deranjat-o vizavi de familia sa.

Autoarea volumui recent lansat ”Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, Naty Badea, a spus că s-au scris multe neadevăruri despre familia Badea. De asemenea, a dezvăluit că a primit multe mesaje de amenințare.

"Ai mult timp la dispoziție să vorbim? Sunt foarte multe întâmplări de acest fel, dar nu le dau importanță. Eu mereu mi-am căutat dreptatea în mod adecvat, chiar și în instanță, prin mijloacele societății de astăzi, nu prin amenințări.

Sigur că am primit amenințări și jigniri la adresa familiei mele... cele mai odioase lucruri. Dacă vreodată ți-aș arăta mesajele... Oricum nu mă mai ating astfel de mesaje pentru că sunt obșinuită și asta nu este un lucru bun. Este îngrozitor să ți se întâmple așa ceva.

Au fost scrise multe nedreptăți și despre mama mea, și despre tatăl meu, și despre fratele meu, și chiar și despre mine uneori. Cel mai important lucru este că nu le-am dat puterea mea niciodată. Îi consider undeva jos mai ales dacă nivelul limbajului este foarte jos. Niciodată nu voi contracara niște jigniri. Ce argumente aș putea să aduc? Le ignor și merg mai departe. Este o chestiune de antrenament”, a spus Naty Badea la DC News.

Iată răspunsul:

Scrie cărți pe telefon

Naty Badea este producător Antena 3, scriitoare și profesoară de italiană și, înainte de toate, un om foarte special care te fascinează încă de la primele cuvinte.

După "Sunt Aici!" și "Sunt încă Aici!", a venit rândul "Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!", încă o rundă de emoții, de trăiri curate, intense, încă o poveste scrisă pe telefon, așa cum ne-a obișnuit Naty Badea să scrie cele mai frumoase rânduri. Ar putea părea o nebunie în condțiile în care multora dintre noi nu ne place nici să scriem sms-uri, cu atât mai mult cărți. Dar ei i-a ieșit!

VEZI ȘI: Naty Badea, emisiune de satiră politică la Realitatea TV: Nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel