EXCLUSIV  Naty Badea, emisiune de satiră politică la Realitatea TV: Nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo

Scutaru Cristina / 13 apr 2019 / 12:28 Salveaza PDF Comentarii
Naty Badea, la DC News
Descriere foto: Naty Badea, la DC News

Naty Badea a acordat un interviu în exclusivitate la DC News.

Naty Badea, producător Antena 3, scriitoare și profesoară de italiană, a vorbit despre începuturile sale în televiziune. În 2003, Naty Badea prezenta emisiunea „Monologurile lui Naty" de la Realitatea TV, o emisiune de succes, care se bucura de audiență.


"Era o emisiune de satiră politică. Silviu Prigoană m-a aruncat pur și simplu pe post la o săptămână sau două după ce am dat probele. Mă cuprinsese o panică teribilă. Aveam un monolog, apoi câteva rubrici pe care eu le montan, eu puneam voce. Era o emisiune cap-coadă făcută de mine. Dura aproximativ 15 minute. Avea audiență la vremea aceea. Realitatea TV era la începuturi, nu avea expunere, dar eu cu emisiunea mea mică, dar inimioasă făceam destul de multă audiență", a povestit Naty Badea la DC News.

Naty Badea, autoarea cărții ”Rămâi cu bine! Rămâi cu mine!”, a spus că a ars fiecare etapă pentru a ajunge unde se află astăzi.

"Am început de jos, lucru care mă bucură foarte mult pentru că nu cred că poți face foarte bine meseria aceasta decât dacă ai făcut toate muncile până acolo. Am fost producător la știri, mi se pare o meserie foarte grea, solicitantă și dacă nu ai idee cu ce se mănâncă televiziunea - de la montaj, la redactare etc - nu poți avea o astfel de funcție. Nu regret că am început de jos. Și vreo 2-3 ani am avut emisiune pe post”, a povestit Naty Badea.

Iată răspunsul integral:

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26